Article Blog Image

Planeetta Jelastic on nyt Cloudplatform

Suomalainen webhosting-palvelutarjoaja Planeetta julkaisi vuonna 2012 ensimmäisen kotimaisen Platform-as-a-Service -pilvipalvelun yhteistyössä yhdysvaltalaisen Jelastic-startupin kanssa.

Näiden kuuden vuoden aikana asiakkaat ja kumppanit ovat ottaneet palvelun omakseen. Sillä on ylläpidetty tuhansia eri projekteja aina pienistä kampanjasivustoista laajoihin bisneskriittisiin tietojärjestelmiin asti.

Olemme kehittäneet palvelua jatkuvalla evoluutiolla, mutta vuonna 2017 havaitsimme tarpeen isommalle päivitykselle ja uusille ominaisuuksille asiakkaidemme toiveiden perusteella.

Cloudplatform ‒ Part of Planeetta

Planeetan laajan palveluvalikoiman keskellä PaaS-palvelustamme viestiminen oli ajoittain hankalaa, joten julkistimme tänään sille uuden ilmeen ja nimen: Cloudplatform

Nimi on jo asiakkaillemme vanhastaan tuttu palvelun hallintapaneelin eli dashboardin app.fi.cloudplatform.fi osoitteesta. Cloudplatformin uudet osoitteet:

Palvelu on edelleen Planeetan tuottama ja koko nimi kuuluukin Cloudplatform ‒ Part of Planeetta. Sama tuttu asiantuntijoidemme porukka palvelee siis asiakkaita kuten aiemminkin.

Tehoa ja tietoturvaa ‒ tuttuun hintaan

Cloudplatformin julkaisun myötä julkaisimme myös uusia ominaisuuksia, jotka ovat saatavilla heti kaikille asiakkaillamme. Kaikki uudet ympäristöt perustetaan nyt automaattisesti vasta perustetulle Helsinki (SSD) -regionille, jossa on:

  • Erittäin tehokas IO-suorituskyky ja tallennus SSD-levyille
  • Kaikkien tietojen salakirjoitus levylle (AES-256)
  • Automaattinen ympäristöjen vikasietoisuus, eli palautuminen palvelinlaitteiston vikaantuessa
  • Tehokkaat Intel Xeon E5-2683 v4 -suorittimet (16 ydintä ja 32 säiettä per CPU)
  • Kaikki nämä samaan edulliseen hintaan kuin aiemmin

Siirrä nyt olemassa olevat ympäristösi Helsinki (HDD) -regionilta uudelle Helsinki (SSD) -regionille! Siirto onnistuu helposti dashboardista. Katso ohje tästä.

Kiitos asiakkaillemme

Koko Cloudplatformin tiimi on innoissaan uusista ominaisuuksista ja mahdollisuudesta lanseerata palvelu uudistettuna asiakkaille!

Iso kiitos asiakkaillemme palautteesta ja tuesta vuosien varrella. Kanssanne on aina ilo työskennellä. Lupaamme kehittää palvelua jatkossakin palautteenne ja ideoidenne pohjalta.